089-660-1866
02-895-20-95
BG-flag ENG-flag
ул.Антим I 57 ет.1
п.к.1303 гр.София

Преса

С приноса ни в публичния живот на страната ни може и да не успеем да оставим нашия отпечатък, но това не може да бъде причина да не полагаме всички възможни усилия, за да участваме в изграждането на съвременна, правова, демократична държава с развита икономика и активно гражданско общество!"

д-р А.ЛидияновНие осигуряваме достъп до всичко, което е публикувано в медиите за/от Дал Сиат и членове на ръководството, с цел да предоставяме на широката публика обективна картина за участието ни в публичното пространство в страната ни.Извиняваме се, за липсващите публикации, за които не намерихме източник. Именно за това, ще бъдем благодарни, на всеки който разполага с материал и ни го изпрати.


Ние няма от какво да се срамуваме, както няма, за какво да съжаляваме, ние се гордеем с действията си - това, с което бяхме прави, ни удовлетворява, а това, за което не бяхме разбрани или упреквани, ни научи, че не са достатъчни добрите намерения.

30 години обслужваме с традиция и стил

COPYRIGHT © 1990-2016 SK DAL SIAT Plc
DAL SIAT is a trading name for SK DAL SIAT Plc, Registered in Sofia, Bulgaria №: 3275 | VAT No. : BG175055798 | All Rights Reserved
Registered address: Antim I 57 str Sofia, Bulgaria | Powered by WebAnD