089-660-1866
02-895-20-95
BG-flag ENG-flag
ул.Антим I 57 ет.1
п.к.1303 гр.София

Партньори

raiffeisen

Райфайзенбанк (България) ЕАД е основана през юни 1994 г. по българския Закон за банките и кредитното дело, с пълен лиценз за работа в страната и чужбина.

ciela

Сиела е създадена през 1991 г. като компания за бизнес консултации и издател на наръчници и монографии в областта на правото. В каталога на издателството има над 1200 заглавия, като сред тях се нареждат някои от най-изтъкнатите имена в българската и световна литература. От 1997 г. Сиела е организатор на единствените по рода си у нас награди за принос в научната литература, като носителите са сред научния елит на България.

is-bg

ИО е основана през 1970 г. и днес е една от водещите ИТ компании в България, с над 600 висококвалифицирани специалисти. Вече 40 години ИО е българският лидер в доставянето на ИКТ услуги в публичния сектор и заема водеща роля в изграждането на електронно правителство в България.

SSi

Съюзът за Стопанска инициатива (ССИ) е неправителствена работодателска организация на фирмите от микро, малкия и среден бизнес. ССИ е основан през 1989 г. от първите предприемачи в България с цел насърчаване на стопанската инициатива и представителство на колективните интереси на работодателите в областта на пазара на труда и на индустриалните отношения.

scci

Софийска търговско-промишлена камара

office-express

Компанията е най-големия доставчик на офис консумативи, техника и мебели по каталог, с ексклузивни договори за представителство на световни производители.

profit

“Профит Софтуер” ООД е основанo през 1990 г. като филиал на немската фирма Much-Net AG под името "Мух нет - София". Основна дейност на фирмата е създаване, разпространение и поддържане на софтуер, ориентиран предимно в сферата на управление на ресурсите и финансите на предприятие и анализ и управление на риска - пазарен, кредитен и операционен, за финансови и нефинансови институции.

msoft

СТИЛ e специализиран програмен продукт за автоматизирано изчисляване на разходите за труд.

itservice

ITservices.bg е компания с богат опит в предлагането на ИТ аутсорсинг и консултантски услуги с високо качество и рентабилни бизнес решения за малки и средни компании. ITservices.bg се стреми да отговори на всички нужди на клиенти си в областта на информационните технологии и телекомуникациите.

comsys

Комсис над 4 години доставя високоскоростен Интернет на територията на град София. Фирмата е създадена през 1997 година, като в началото се занимава с продажба на хардуер, структурно окабеляване и абонаментна поддръжка. от 2000 година, започва да доставя Интернет на територията на цяла София.

kontrax

Фирма КОНТРАКС е основана през 1992 г. като международен холдинг с компании в шест страни на Източна Европа и централен офис в Будапеща, Унгария. От 2000 г. КОНТРАКС е 100% българска частна компания. В резултат на упорит труд и добро управление, фирмата си е извоювала водещи позиции на българския ИТ пазар.

winetasting

Wine Tasting Getaways e първата по рода си туристическа агенция, фокусирана в промотирането на българския винен тероар. Компанията специализира изцяло във винени приключения, като това предимство я отличава от останалите широкоспециализирани туристически агенции, и е предпоставка за обслужване на високо ниво.

video-satelit

Компютърна техника и консумативи и аксесоари.

corpus

Корпус дизайн студио е компания предлагаща услуги в сферата на рекламата, предлагаща перфектно изпълнение на проекти, както в графичния дизайн и печатната реклама така и в интернет рекламата.

business-club

Бизнес Клуб е печатно и онлайн издание в подкрепа на малкия и средния бизнес. Изданието съдържа актуална и полезна информация, насочена към собственици и управители на български компании с до 250 служителя.

7lifedesign

Уеб агенция „7 Лайф Дизайн” ООД е фирма специализирана в сферата на уеб и графичния дизайн. Компанията предлага качествени и професионални услуги с основен фокус уеб дизайн, изработка на сайтове и онлайн магазини, изработка на рекламни материали и фирмени лога.

30 години обслужваме с традиция и стил

COPYRIGHT © 1990-2016 SK DAL SIAT Plc
DAL SIAT is a trading name for SK DAL SIAT Plc, Registered in Sofia, Bulgaria №: 3275 | VAT No. : BG175055798 | All Rights Reserved
Registered address: Antim I 57 str Sofia, Bulgaria | Powered by WebAnD